V Uherském Brodě se otevřelo očkovací centrum

UHERSKÝ BROD - Broďané už nemusí za očkováním dojíždět. V místním kině Máj se v pátek 9. dubna otevřelo nové očkovací centrum. Na jeho vzniku se podílelo Město Uherský Brod, Poliklinika Můj lékař, Česká zbrojovka, technické služby a dům kultury.

Očkovací centrum v bezbariérovém kině Máj prošlo v tomto týdnu generální zkouškou a je připravené na zájemce o vakcínu nejen z Uherského Brodu, ale i okolí. O jeho vznik začali lidé a instituce usilovat hned, jakmile se první vakcíny objevily v České republice.

Očkovací centrum v kině Máj funguje na základě součinnosti několika institucí, které Město Uherský Brod oslovilo. Poliklinika Můj lékař má na starosti zdravotníky, dům kultury zabezpečuje provoz a prostory, Česká zbrojovka zajišťuje výpočetní techniku, technickou podporu a logistiku dopravy vakcín a informace na svých webových stránkách připravilo Město Uherský Brod.

Podrobné informace o provozu očkovacího centra najdou Broďané i lidé z okolních obcí na speciálních webových stránkách radnice.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x