V Uherském Brodě vyrostlo nové odběrové místo

foto: nemuh.cz
UHERSKÝ BROD – Musíte jít do nemocnice na odběry, ale cesta do Uherského Hradiště je dlouhá a časově náročná? Obyvatelé Uherského Brodu a okolí si můžou aspoň trochu oddychnout. Odběrové místo totiž vyrostlo nově i v Brodě.

Uherskohradišťská nemocnice nově umožňuje svým klientům využití nového odběrového místa v Uherském Brodě. Takzvaná „nová poliklinika“ nabízí diagnostiku celého spektra laboratoří, například mikrobiologie, alergologie, hematologie a mnoha dalších. Provádí se zde odběry biologického materiálu, ale také vyšetření na protilátky na covid-19.

A kdo může odběrové místo využít? Prakticky každý. Stačí žádanka od praktického nebo odborného lékaře, ale vítáni jsou i samoplátci.

„Uherskohradišťská nemocnice provozováním odběrového místa v nemocnici s poliklinikou v Uherském Brodě vychází vstříc pacientům z okolí, kteří tak již nemusí kvůli odběrům jezdit do nemocnice v Uherském Hradišti. Tuto službu jistě ocení nejen místní senioři, ale i klienti ze spádových oblastí,“ uvedla Mgr. Veronika Růžičková, vedoucí odběrového místa.

--> --> --> --> -->