Valašskokloboucká knihovna se rozhodla otevřít literární výdejní okénko

Foto: MěÚ Valašské Klobouky
VALAŠSKÉ KLOBOUKY - Dlouhou chvíli si čtenáři registrovaní v kloboucké městské knihovně budou moci opět ukrátit čtením vypůjčených knih. Od tohoto týdne pro ně knihovna ve vestibulu zřizuje literární výdejní okénko, přes které bude na základě předchozí objednávky vydávat připravené knižní tituly, serveru Zlin.cz to řekla mluvčí města Lenka Zvonková.

Okénko bude v provozu dvakrát týdně, vždy v pondělí a ve čtvrtek od 9.00 do 11.00 hodin a od 13.00 do 15.00 hodin. Knížky je možné si objednat na telefonních číslech 577 320 932 nebo 734 279 149, případně e-mailem na adrese knihovna.klobouky@cmail.cz.

„Podle dotazů od čtenářů víme, že by podobnou službu v době nouzového stavu uvítali, a tak jim chceme vyjít vstříc. Stačí, když si předem objednají požadované knížky a poté v daný čas zazvoní u vstupu do knihovny. Stejným způsobem bude možné knihy i odevzdávat. Tituly, které se nám vrátí zpátky, budeme vždy pečlivě dezinfikovat a ponecháme je na 48 hodin odložené ve skladu v ,karanténě´,“ uvedl Jaroslav Baloušek, ředitel Kulturního a vzdělávacího střediska Valašské Klobouky. Při návštěvě výdejního okénka je nezbytné mít roušku a použít dezinfekci rukou.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x