Valašskokloboucké kino začalo promítat on-line

Kino Svět po modernizaci (Foto: MěÚ Valašské Klobouky)
VALAŠSKÉ KLOBOUKY - Valašskokloboucké kino Svět spustilo on-line projekci. Lidé si zaplatí lístek a mohou vybraný film sledovat z pohodlí domova, serveru Zlin.cz to řekla mluvčí města Lenka Zvonková.

Když nemůžou jít diváci do kina, jde kino za svými diváky domů. Podobně jako na jaře spustilo valašskokloboucké kino Svět projekci filmů na internetu, a to díky celorepublikové iniciativě Moje kino LIVE. Lidé si mohou koupit vstupenku online a poté se na film podívat v daný čas v pohodlí svého domova.

„Online promítání filmů se nám v jarních měsících během zavření kinosálů osvědčilo, a tak chceme divákům v době nouzového stavu znovu nabídnout možnost zhlédnout doma filmy nasazené v kinech. Lidé tak nepřijdou o kulturu a současně touto cestou podpoří své kino,“ popsal Jaroslav Baloušek, ředitel Kulturního a vzdělávacího střediska Valašské Klobouky. „S jednou vstupenkou se přitom může doma podívat celá rodina,“ dodal.

Program je k nalezení na webu kina Svět. Zde si také divák zakoupí online vstupenku, a to nejpozději hodinu před zahájením. Elektronický lístek obdrží na svůj e-mail, podobně jako odkaz na stream promítání. Během filmu je možnost využít i divácký chat ke sdílení dojmů.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x