Valentýnský víkend se nesl v duchu dopravních nehod. Dva životy vyhasly.

Foto: HZS ZK
ZLÍNSKÝ KRAJ - První dvě nehody se staly hned v pátek po sedmé hodině večerní, kdy v Kroměříži na ulici Ulička došlo k nehodě osobního vozidla s chodcem. Chodec skončil v péči záchranářů. Druhá nehoda se stala ve Slavičíně. Zde zase řidič osobního auta vjel do příkopu. I u této nehody zasahovali záchranáři.

V sobotu vyjížděli hasiči taktéž ke dvěma nehodám. Krátce po poledni byli vysláni do obce Police na Vsetínsku k nehodě dvou osobních aut. Jedno z nich skončilo na střeše. Druhá nehoda se stala taktéž na Vsetínsku, a to v obci Hovězí.
Zde řidič osobního auta narazil do pouličního osvětlení. Nehoda se naštěstí obešla bez zranění. Hasiči u vozidla provedli protipožární opatření a zasypali sorbentem uniklé provozní kapaliny.

V neděli vyjížděli profesionální hasiči ze stanice Zlín již pár minut před šestou hodinou ranní na ulici Lešetín I. ve Zlíně k nehodě osobního vlaku s chodcem. Jednalo se o tragickou nehodu, neboť chodec utrpěl zranění neslučitelná se životem.
Ve tři hodiny odpoledne vyjeli k dopravní nehodě hasiči ze stanice Otrokovice. Byli vysláni do Malenovic na třídu 3. května, kde se střetl motorkář s osobním autem. I zde zasahovali záchranáři.


Nehodám se nevyhnulo ani dnešní pondělní ráno. Další tragická nehoda se stala v Holešově na Kroměřížsku, kde taktéž došlo ke střetu mezi vlakem a chodcem. I zde chodec srážku nepřežil.

Zobrazit fotogalerii >>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x