Vážná dopravní nehoda na Valašskoklobucku. Pro těžce zraněného řidiče letěl vrtulník

Foto: HZS ZK
VALAŠSKOKLOBUCKO – K vážné dopravní nehodě došlo dnes ráno u Valašských Klobouk na Zlínsku. Během ní se těžce zranil řidič havarovaného vozidla, kterého musel do nemocnice transportovat vrtulník.

Dopravní policisté prověřují dopravní nehodu s těžkým zraněním dvaačtyřicetiletého řidiče z Ostravy, k níž došlo dnes krátce po deváté hodině mezi obcemi Vysoké Pole a Vlachova Lhota na Valašskoklobucku.

Řidič zřejmě vlivem vysoké rychlosti nezvládl řízení a narazil nejprve do stromu a poté do sloupu označujícího autobusovou zastávku,“ přiblížila nehodu policejní mluvčí Monika Kozumplíková.

Řidič při nehodě utrpěl těžké zranění, z vozidla ho museli vyprostit hasiči. „Do nemocnice ho dopravil vrtulník,“ pokračovala Kozumplíková a dodala, že poškození na vozidle Škoda Rapid je předběžně vyčísleno na tři sta tisíc korun.

Události byla přítomna svědkyně, která muži přivolala pomoc. „O vyděšenou ženu se postarali hasiči a poskytli ji první posttraumatickou pomoc,“ sdělila tisková mluvčí krajských hasičů Lucie Javoříková.

Vozovka byla po dobu prověřování dopravní nehody uzavřena.

Zobrazit fotogalerii >>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x