Vážná dopravní nehoda na Vsetínsku. Řidičku musel transportovat vrtulník

Foto: HZS ZK
VSETÍNSKO – Všechny složky Integrovaného záchranného systému zasahovaly dnes ráno u vážné dopravní nehody, která se stala u obce Ústí na Vsetínsku. Při srážce dvou vozidel byly zraněny tři osoby. Řidičku ve vážném stavu transportoval vrtulník.

Dopravní nehoda dvou osobních vozidel, která se stala dnes krátce po osmé hodině ranní u obce Ústí na Vsetínsku, uzavřela silnici v obou směrech. Ke střetu došlo poté, co řidičce jednoho z vozidel upadla zadní náprava auta. Zraněnou ženu z vozidla vyprostili profesionální hasiči ze stanice Vsetín. Při střetu byl zraněn spolujezdec řidičky a řidič druhého vozidla, které do nemocnice převezla zdravotnická záchranná služba. Řidičku s vážným zraněním transportoval do krajské nemocnice ve Zlíně vrtulník.

Hasiči u vozidel provedli protipožární opatření, odpojili autobaterie a jedno z vozidel zajistili proti pohybu, neboť hrozil jeho pád do příkopu.

V době zásahu složek IZS byla komunikace obousměrně uzavřena a hasiči usměrňovali dopravu. Po odletu vrtulníku byl provoz sveden kyvadlově do jednoho jízdního pruhu.

Po ukončení šetření ze strany Policie ČR uklidili hasiči komunikaci od střepů a úlomků z aut.

Zobrazit fotogalerii >>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x