Vážná nehoda v Luhačovicích: řidička skončila s vozidlem na střeše na chodníku, srazila chodkyni

Foto: Policie ČR
LUHAČOVICE – Všechny složky integrovaného záchranného systému zasahovaly dnes před sedmou hodinou ranní u vážné nehody v Luhačovicích, kde řidička osobního automobilu skončila s vozidlem na střeše na chodníku. Přitom srazila chodkyni a narazila do rodinného domu.

Osmapadesátiletá řidička jela ve směru od centra Luhačovic směrem na Uherský Brod. Při jízdě z dosud neznámé příčiny vyjela vpravo mimo vozovku, narazila do stromu a převrátila se s vozidlem na střechu. Zároveň narazila do rodinného domu a do o deset let mladší chodkyně, která v tu chvíli šla po chodníku.

Chodkyně utrpěla těžké zranění, řidička pravděpodobně zranění lehké. Obě převezli záchranáři do nemocnice,“ informovala policejní mluvčí Monika Kozumplíková.

Na místě zasahovaly všechny složky integrovaného záchranného systému. Dechové zkoušky byly u obou žen negativní. Škoda na vozidle a rodinném domě je předběžně vyčíslena na 250 tisíc korun.

Pokud jste dnešní ranní dopravní nehodu viděli, volejte, prosím, na číslo dopravního inspektorátu ve Zlíně 974 666 259 nebo na linku tísňového volání policie 158,“ prosí veřejnost policejní mluvčí.

Veškeré okolnosti dopravní nehody prověřují zlínští dopravní policisté ve spolupráci s kriminalisty.

Zobrazit fotogalerii >>