Ve dvou otrokovických ulicích je plná uzavírka

Ilustrační foto (Foto: Zlin.cz)
OTROKOVICE - Řidiči a návštěvníci městského koupaliště se budou muset připravit na omezení provozu na ulici Zahradní a Mánesova. Provoz na těchto komunikacích bude částečně omezen na 14 dní v období od 24. srpna do 30. září, sdělila serveru Zlin.cz mluvčí otrokovické radnice Romana Pastuszková.

„Na základě sdělení soukromého investora informujeme, že v městské části Bahňák budou podél místních komunikací ulic Zahradní a Mánesova probíhat výkopové práce a poté instalace kabelového vedení nízkého napětí. Součástí stavby budou také překopy těchto komunikací,“ uvedla Pastuszková.

V průběhu uvedené doby dojde podle mluvčí na dva týdny k plné uzavírce v místech, kde se bude silnice napříč překopávat. Během plné uzavírky budou řidiči nuceni využít objízdné trasy po místních komunikacích. Na dotčených místech bude umístěno přechodné dopravní značení.

„Chodník podél ulice Zahradní nebude stavbou dotčen a zůstane po celou dobu prací průchodný. Z bezpečnostních důvodů bude oddělen oplocením. V ulici Mánesova bude pro pěší vybudován koridor, aby byli chodci v těchto místech v bezpečí,“ doplnila Pastuszková.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x