Ve středu ráno se v celém kraji bouralo. Nejhůře skončil chodec ve Zlíně-Malenovicích

Foto: HZS ZK
ZLÍNSKÝ KRAJ – Během středečního rána se krajští hasiči prakticky nezastavili. Zasahovali hned u šesti dopravních nehod po celém kraji. Nejhůře skončil chodec, který se zranil při hromadném střetu vozidel ve Zlíně-Malenovicích.

K první nehodě došlo okolo páté hodiny ranní, kdy řidič srazil v Kroměříži v ulici Spáčilova chodkyni. „Hasiči ženě poskytli první předlékařskou pomoc a poté ji předali zdravotnickým záchranářům,“ informovala mluvčí krajských hasičů Lucie Javoříková.

Podobná nehoda se stala o dvě hodiny později ve Zlíně-Malenovicích, kde byl při nehodě více vozidel zraněn i chodec. „Ten s vážným zraněním skončil v krajské nemocnici,“ pokračovala Javoříková.

Třetí nehoda se stala na ulici Solná cesta v Uherském Hradišti, kde do sebe narazila tři osobní auta. Nehoda se naštěstí obešla bez zranění.

Ani Vsetínu se nehoda nevyhnula. Ta se stala před osmou hodinou na zledovatělé komunikaci v ulici Ohýřov. „Vozidlo tam sjelo mimo cestu do kamení. Hasiči jej poté vyprostili,“ zmínila Lucie Javoříková.

Pátá nehoda se stala po osmé hodině u obce Žalkovice na Kroměřížsku směrem na Břest, kde do sebe narazila dvě auta. Po nárazu sjel jeden z vozů na pole, druhý zůstal stát na silnici. „Oba řidiče prohlédla posádka zdravotnické záchranné služby a poté je ponechala na místě,“ sdělila mluvčí hasičů.

Poslední šestá nehoda se udála na třídě Tomáše Bati ve Zlíně, kde se před desátou hodinou dopolední střetla dvě osobní auta. I tato nehoda se obešla bez zranění.

Snad dnešní počet dopravních nehod byl vyčerpán. Přejeme všem řidičům bezpečné dojetí do cíle bez nehody,“ uzavřela za hasiče Lucie Javoříková.

Zobrazit fotogalerii >>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x