Ve Zlíně pokračují Procházka i Cedidla. Obránci na Letné prodloužili smlouvu

Obránce Zlína Martin Cedidla společně s generálním manažerem Fastavu Zdeňkem Grygerou. Foto: FC Fastav Zlín
ZLÍN – Vedení fotbalového Zlína si pojistilo služby obránců Václava Procházky a Martina Cedidla. Zatímco bývalý reprezentační zadák prodloužil na Letné smlouvu o jeden rok, odchovanec Fastavu se s klubem dohodl až do konce roku 2024.

Martin je ve svém věku velmi vyspělým fotbalistou a neustále na něm vidíme, jak na sobě pracuje a posouvá se. Je to reprezentant. Věřím, že má před sebou velkou budoucnost. Proto jsem moc rád, že jsme se dohodli na nové dlouhodobé smlouvě,“ uvedl generální manažer zlínského Fastavu Zdeněk Grygera.

Druhým hráčem, který prodloužil své působení na Letné, je odchovanec plzeňské Viktorie Václav Procházka, který přišel do Baťova města loni v létě.

Po ročním angažmá přesvědčil vedení zlínského klubu, které se rozhodlo pro prodloužení jeho angažmá ve žlutomodrém dresu o další rok. „Vašek svými výkony a přínosem pro tým přesvědčil, jeho velkou výhodu je i fakt, že je variabilní a dokáže nastoupit na více postech. Naše spolupráce tak bude pokračovat i v další sezoně,“ těší Grygeru.

Zkušený obránce může v nadcházející sezoně dosáhnout na metu 400 odehraných ligových zápasů, nyní jich má na kontě 390.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x