Ve Zlíně u přehrady se představilo téměř sto volejbalových nadšenců

O vítězství na mezinárodním volejbalovém turnaji mixů se utkalo deset týmů z Moravy a Slovenska. Foto: Orel Zlín
ZLÍN – Bezmála sto volejbalových nadšenců se v sobotu představilo na třech antukových hřištích u zlínské přehrady, kde se uskutečnil další ročník tradičního mezinárodního turnaje mixů. O vítězství se utkalo deset týmů z Moravy a Slovenska. Diváci mohli zhlédnout téměř třicet zápasů.

Za příjemného letního volejbalového počasí jsme mohli sledovat vynikající sportovní výkony jednotlivých týmů. Kvalita hry byla o to větší, že nechyběli ani někteří současní či bývalí extraligoví hráči a hráčky. Vyvrcholením pak byly zápasy ve finálové skupině a v zápasech o konečné umístění,“ popsal atmosféru turnaje jeho pořadatel Radovan Václavek ze zlínského Orla.

První místo vybojoval tým s názvem „Shluk náhodných úderů“ složený z hráčů a hráček z Jihomoravského a Moravskoslezského kraje. Na druhém místě skončil tým s názvem „Dopijem a půjdem“, který tvořili hráči z Jihomoravského kraje a okolí, na třetím místě pak byl tým s názvem „Buchty“ ze stejného kraje. Nepopulární bramborovou medaili si odvezli hráči ze Slovenska s týmem „Rychei“.

Akce, kterou za podpory města uspořádala jednota Orel Zlín, se zúčastnilo téměř 100 hráčů i fanoušků tohoto krásného sportu pod vysokou sítí.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x