Vedení otrokovické radnice chystá setkání s obyvateli částí Trávníky a Přednádraží

Ilustrační foto (Foto: MěÚ Otrokovice)
OTROKOVICE - Představitelé města Otrokovice v čele se starostkou Hanou Večerkovou a členové Komise pro místní část Trávníky a Přednádraží se setkají s občany, kde budou připraveni odpovídat na dotazy a debatovat o problémech, které Otrokovické trápí. Setkání s veřejností se uskuteční ve čtvrtek 20. února v 17.00 hodin v budově Domu s pečovatelskou službou na Trávníkách, server Zlin.cz o tom informovala mluvčí města Romana Stehlíková.

Vedení města veřejnosti představí aktuální a plánované akce či projekty. Stejně jako na minulých besedách bude druhá část besedy věnována dotazům a diskuzi s občany.

„V roce 2019 jsme uspořádali setkání s veřejností na Bahňáku a následně na Středu. Měli jsme možnost vyslechnout si obyvatele tamních částí, získali jsme podněty a připomínky, které následně řešíme. Stejně budeme postupovat i na besedách, které se uskuteční v dalších částech města v letošním roce,“ uvedla starostka města Hana Večerková. Upřesnila, že následovat bude setkání s obyvateli Kvítkovic.