Vesele do nového (tenisového) roku. Morning Birds opět v akci

Morning Birds v akci. Foto: zlin.cz
ZLÍN - Říkají si Morning Birds, tedy ranní ptáci. To proto, že parta zlínských tu mladých tu starších rekreačních tenistů si ve své zálibě libuje v ranních hodinách. Na téměř silvestrovském loučení s rokem se sešlo dvanáct hráčů, los deblového turnaje byl pod vedením ředitele turnaje Petra Poláka velmi pozoruhodný. Do originálního klobouku legendární značky Stetson šlo dvanáct jmen, nastal náhodný výběr a pak 15 bitev stylem každý s každým.

Naprostá většina duelů byla absolutně vyrovnaná. Startovní pole tvořily ptáčci mladí 46 let, ale také o čtvrtstoletí vyspělejší znalci tečí a smečí (občas i následných křečí a mnoha pozápasových řečí).

O prvenství nejmladší dvojice Běták – Somberg, která proskočila vítězně všemi zápasy, rozhodl zajímavý vývoj jejich duelu s párem Řezáč – Řehoř. Ostrá dvojka „ŘEŘE“ už vedla 5:1 a 40:15, a přece se nakonec radovali soupeři.

I tohle byl znak emočně vypjatého i radosti plného turnaje, kdy si každý z účastníků po vánočním hodování potvrdil, že je pohyb prostě to nejlepší, co může následovat.

Třetí příčka patří deblu Kögler – Kotek, tentokrát ale opravdu vyhráli všichni.

A tak si slíbili, že se v době dohledné bude zase podobné klání konat.

Zobrazit fotogalerii >>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x