Víkend ve znamení dopravních nehod: auta skončila na střeše, v poli i ve stěně domu

Nehoda v Bánově. Foto: HZS ZK
ZLÍNSKÝ KRAJ - Také během tohoto víkendu vyjížděli krajští hasiči k několika dopravním nehodám. Zamířili například do Bánova na Uherskohradišťsku, k Doubravám na Zlínsku nebo k Břestu na Kroměřížsku.

U dopravní nehody osobního automobilu do stěny rodinného domu zasahovali v sobotu v noci profesionální hasiči ze stanic Uherské Hradiště a Uherský Brod v obci Bánov na Uherskohradišťsku. Havárie se neobešla bez zranění. Z místa byly odvezeny celkem dvě zraněné osoby. Jednu z nich museli hasiči hasiči vyprostit z nabouraného vozidla, protože byla uvnitř zaklíněna.

Zlínští hasiči byli v sobotu odpoledne vysláni k havárii osobního vozidla, se kterým mladý řidič u obce Doubravy na Zlínsku sjel mimo silnici, kde narazil do stromu a převrátil se na bok. Zraněného řidiče, který jel v autě sám, pomohli hasiči transportovat do sanitky. Ta ho poté převezla do krajské nemocnice k dalšímu vyšetření.

Také nedělní ráno se neobešlo bez dopravní nehody. Ke střetu dvou osobních vozů Škoda došlo u obce Břest na Kroměřížsku. Po nárazu vjelo do pole větší z aut. Fabia zůstala na silnici a v ní i zraněný řidič. Toho z auta vytáhli až přivolaní hasiči ze stanice Kroměříž, kteří muže předali do péče posádce zdravotnické záchranné služby. Druhý řidič z vozidla Octavia vystoupil sám. Ale i on potřeboval ošetření zdravotníků.

Zobrazit fotogalerii >>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x