Vsetín v Třebíči smazal dvougólové manko, o body přišel v poslední minutě

Hokejisté Vsetína prohráli v Třebíči gólem z poslední minuty. Foto: VHK Robe Vsetín
VSETÍN – Hokejisté druhého Vsetína prohráli ve 27. kole první ligy v Třebíči 4:5 a mají stále ztrátu 12 bodů na vedoucí Porubu, která se v nedělní dohrávce představí ve Zlíně. Za Horáckou Slavii si úspěšnou premiéru okořenil dvěma trefami bývalý útočník Beranů Ondráček.

Kouč Vsetína Luboš Rob spokojený po utkání, které rozhodl v poslední minutě domácí Michálek, samozřejmě nebyl. „Třebíči jsme tři branky úplně zbytečně darovali, což nás stálo výhru,“ povzdechl si Rob.

O to víc nepříjemné to je, když zápas ztratíte v poslední minutě zápasu. Navíc se čtyřmi vstřelenými brankami by se mělo venku vyhrávat,“ ví dobře.

Vsetín neuspěl poprvé po sérii tří vítězství. Třebíč vykročila za svou čtvrtou výhrou v řadě v čase 5:53, kdy využil přesilovou hru Ladislav Bittner. Před polovinou úvodní části upravil Matěj Psota na 2:0.

Celé to vlastně odstartovala první třetina, kde Třebíč ze čtyř střel dala dva góly, my jsme poté museli o to více hrát ofenzivně. Tím nám vznikaly díry v defenzivě a domácí toho využili,“ míní Rob.

Ve 27. minutě sice jeho syn Luboš snížil, ale Horácké Slavii vrátit dvoubrankový náskok v početní výhodě Frömel.

Hotovo zdaleka nebylo. Ještě ve druhé části vrátil Valachy na kontakt Kern a ve 48. minutě vyrovnal v přesilovce Jonák. „Od druhé třetiny jsme pohyb s domácími srovnali a když jsme prohrávali, vždy jsme byli schopni brankový rozdíl dorovnat,“ těšilo chvíli Roba.

Třebíči ale vrátil vedení Michálek, který 45 sekund před koncem svým druhým gólem zápas definitivně rozhodl.

Chance liga, 27. kolo

SK HORÁCKÁ SLAVIA TŘEBÍČ – VHK ROBE VSETÍN 5:4 (2:0, 1:2, 2:2)

Branky a nahrávky: 6. Bittner (Dočekal, Bořuta), 9. Psota (Dočekal), 33. Frömel (Ferda, Michálek), 53. Michálek (Ondráček), 60. Michálek (Ferda, Ondráček) – 27. Rob (Jonák), 37. Kern (Š. Jenáček, Dědek), 48. Jonák (Klhůfek, Larsen), 56. Kern (Staněk). Rozhodčí: Petružálek, Kosnar – Jindra, Kleprlík. Vyloučení: 4:5. Využití: 2:2. Diváci: 991. Střely na branku: 27:22. 

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x