Vukadinovič pokračuje ve Zlíně. Na Letné prodloužil smlouvu do roku 2024

Srbský fotbalista Vukadin Vukadinović prodloužil ve Zlíně smlouvu do roku 2024. Foto: FC Fastav Zlín
ZLÍN – Srbský křídelník Vukadin Vukadinovič bude i nadále nosit dres Zlína. Zkušený jednatřicetiletý fotbalista, který se v zimě vrátil do Baťova města po třech a půl letech, si svými výkony na jaře řekl o novou smlouvu, kterou na Letné prodloužil až do roku 2024.

„Jsem opravdu rád, že jsme se s klubem dohodli na dalším pokračování. Mám to tu moc rád, ať už město, tak lidi tady. Zlín vnímám jako druhý domov,“ uvedl po podpisu rodák z Bělehradu.

Vukadinovič, který v české FORTUNA:LIZE hrával za Jablonec, Spartu, Slavii, Karvinou a Teplice, v zimě přesvědčil na zkoušce trenéra Jana Jelínka i vedení zlínského klubu a vysloužil si nový kontrakt.

Mezi ševci opět ožil. Zlínu pomohl k záchraně nejvyšší soutěže, ve čtrnácti jarních duelech si připsal tři branky a stejný počet asistencí.

„Je to solidní číslo. Vuky potvrdil to, co jsme od něj očekávali, když se před půl rokem vracel. Byl nebezpečný a přímočarý, přesně to jsme potřebovali. Jsem rád, že jsme se domluvili na prodloužení smlouvy o další rok, tedy do konce sezony 23/24 a věřím v další úspěšnou vzájemnou spolupráci,“ uvedl generálního manažera klubu Zdeněk Grygera. 

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x