Výživová poradkyně bude v Otrokovicích radit, jak si sestavit jídelníček

Foto: MěÚ Otrokovice
OTROKOVICE - S návodem, jak se správně stravovat tak, aby bylo tělo spokojené, přijde v pátek 20. března v 17.00 hodin do obřadní síně Městského úřadu Otrokovice výživová poradkyně Eva Urbanová. Akce je určena pro širokou veřejnost a vstup je zdarma, serveru Zlin.cz to uvedla mluvčí města Romana Stehlíková.

„V dnešní době je téma zdravého stravování a obecně zdravého životního stylu stále více populární. Paní Eva Urbanová návštěvníky besedy poučí, jaké potraviny má obsahovat zdravý jídelníček, například také které tuky jsou žádoucí a proč je vhodné omezit cukry,“ uvedla Radka Jarková, vedoucí otrokovické knihovny. Dále upřesnila, že beseda potrvá přibližně dvě hodiny a výživová poradkyně bude během přednášky připravena odpovídat na dotazy.

Eva Urbanová se specializuje na pomoc při zdravém hubnutí, sestavuje nutriční programy, které jsou součástí léčebné terapie. Zabývá se poradenstvím při snižování nadváhy, radí, jak se správně hýbat, poradí také jak se správně stravovat při různých onemocněních atd.

Besedu pořádá odbor školství a kultury, oddělení Městské knihovny Otrokovice.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x