Za kačku do zlínské zoo. Symbolické vstupné budou mít žáci za pololetní vysvědčení

Za pololetní vysvědčení do zlínské zoo za 1 Kč. Foto: Zoo Zlín
ZLÍN - Při příležitosti pololetního vysvědčení nabízí zlínská zoo oblíbenou akci. Každý žák základní nebo student střední školy, který předloží letošní pololetní vysvědčení v pokladně zoo, bude mít ve dnech 2. až 4. února zajištěn vstup do zlínské zoo za symbolickou korunu. Navíc na ně čeká hezký dárek.

Oslava pololetního vysvědčení ve zlínské zoo má dlouholetou tradici a pokaždé se setkává s velkým ohlasem návštěvníků. „Pro získání vstupenky za 1 Kč stačí v pokladně zoo na hlavním vstupu předložit v tištěné podobě pololetní vysvědčení nebo jeho opis. Známky vůbec nerozhodují, volnou vstupenkou a také hezkým dárkem odměníme každé letošní pololetní vysvědčení,“ uvedla Romana Mikešová, vedoucí oddělení marketingu.

I v zimě je Zoo Zlín plná života a stojí za návštěvu. Do venkovních výběhů stále vychází například tygři ussurijští, pandy červené, tučňáci, žirafy, lachtani, velbloudi, klokani nebo lamy vikuně. „Příjemnou pohodu naopak nabízejí velké pavilony, v Zátoce rejnoků při krmení a hlazení rejnoků rádi odložíte teplé oblečení. A doporučujeme také zavítat do bývalého pavilonu slonů. Nyní se stal dočasným útočištěm tapírů čabrakových. Kromě samice Nadiry zde uvidíte i ročního samečka, kterého chovatelé pojmenovali Coffee,“ uvedla Romana Mikešová. Teplá jídla a občerstvení zajistí restaurace Limpopo, otevřena bude také Chocolatérie s nabídkou skvělé kávy a pralinek nebo prodejny suvenýrů.

Zlínská zoo je v únoru otevřena od 8.30 do 16.00, pokladny jsou otevřeny do 15.30.

Akce platí také pro slovenské školáky a studenty.

Zdroj: Zoo Zlín

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x