Za pět let udělala loterie ve Zlínském kraji milionáře z 62 lidí

Ilustrační foto
ZLÍNSKÝ KRAJ – 352 547 177 korun. To je suma, kterou během posledních pěti let vyhrálo celkem 62 lidí ze Zlínského kraje díky loterii Sazky. Nejčastěji noví milionáři vítězili ve Sportce, Eurojackpotu, Šanci milion nebo Šťastných deset.

Největší částku, 92 357 031 korun, si v tomto období odnesl v roce 2018 sázející, který vsadil Sportku v jedné z prodejen tabáku na Uherskohradišťsku. Loni se z další velké částky ve výši 29 743 421 korun radoval sázející na Kroměřížsku, na kterého se usmálo štěstí ve Sportce, na kterou vyplnil sázenku za 220 v prodejně tabáku.

Od začátku tohoto roku se ve Zlínském kraji stali milionáři z devíti šťastlivců. „Zatím největší letošní částku, 13 533 414 milionů korun, vyhrál sázející, jenž vsadil na čerpací stanici v krajském městě sázenku za 220 korun a trefil jackpot,“ uvedla tisková mluvčí Sazky Pavla Hobíková.

Za každého nového milionáře daruje sázková kancelář kolo do jednoho z dětských domovů. „Už v loňském roce jsme rozdali několik stovek kol do dětských domovů napříč Českou republikou, za každého milionáře jedno. A letos v rozdávání kol těm, kteří neměli tolik štěstí, pokračujeme. Podpora cyklistiky a sportu celkově je jedním ze základních pilířů Sazky,“ doplnila Hobíková.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x