Žáci a studenti mají o pololetních prázdninách vstup do zlínské zoo za „kačku“

Do zlínské zoo o pololetních prázdninách za korunu. Foto: archiv Zoo Zlín
ZLÍN - Při příležitosti pololetního vysvědčení nabízí zlínská zoo oblíbenou akci. Každý žák základní nebo student střední školy, který předloží letošní pololetní vysvědčení u pokladny zoo, bude mít ve dnech 3. až 5. února 2023 (tzn. v pátek, v sobotu a v neděli) zajištěn vstup do zlínské zoo za 1 Kč. Navíc získá hezký dárek.

Oslava pololetního vysvědčení ve zlínské zoo má dlouholetou tradici a pokaždé se setkává s velkým ohlasem návštěvníků. „Pro získání vstupenky za 1 Kč stačí v pokladně zoo na hlavním vstupu předložit v tištěné podobě pololetní vysvědčení nebo jeho opis. Známky vůbec nerozhodují, volnou vstupenkou a také hezkým dárkem odměníme každé letošní pololetní vysvědčení,“ uvedla Romana Mikešová, vedoucí oddělení marketingu.

I v zimě je Zoo Zlín plná života a stojí za návštěvu. Do venkovních výběhů stále vychází například tygři ussurijští, pandy červené, tučňáci, žirafy, lachtani, velbloudi, klokani nebo lamy vikuně. „Příjemnou pohodu naopak nabízejí velké pavilony, v Zátoce rejnoků při krmení a hlazení rejnoků rádi odložíte teplé oblečení. A doporučujeme také zavítat do bývalého pavilonu slonů. Nyní se stal dočasným útočištěm tapírů čabrakových. Kromě samice Nadiry zde uvidíte i měsíčního samečka, kterého chovatelé pojmenovali Coffee,“ uvedla Romana Mikešová.

Teplá jídla a občerstvení zajistí restaurace Limpopo a Neapolitáno, otevřena bude také Chocolatérie s nabídkou skvělé kávy a pralinek nebo prodejny suvenýrů.

Akce platí také pro slovenské školáky a studenty.

Zdroj: Zoo Zlín

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x