Žádná změna k lepšímu. Pardubice – Zlín 5:2

Foto: HC Dynamo Pardubice
PARDUBICE - Kdepak, nic nového pod zlínským hokejovým sluncem či spíše mraky. V předposledním vystoupení v končícím kalendářním roce Zlíňané znovu na soupeře nestačili. Ne tak dávno kulhající a nyní hopsající pardubické Dynamo si poradilo s hosty docela snadno a poslalo je k Dřevnici opět bez bodového zisku.

První zásah do sebevědomí Zlíňanů přišel ve 12. minutě, kdy domácí sehráli ukázkově přesilovou hru. Poulíčkovi stačilo jen nastavit hokejku do ideálního vybídnutí Pauloviče a poslat puk do odkryté branky.

Přestávková beraní předsevzetí vzala za své hned ve 21. minutě. Hosté hráli přesilovku rozdělenou do obou třetin. Inkasovat mohli po Blümelově střele už před první sirénou, dokonáno bylo po dalším zaváhání, když se nekompromisně trefil po úniku v oslabení znovu Poulíček.

Rozlet Pardubických, kteří hrají ve výborné formě, zastavil ve 34. minutě Kubiš, když procpal puk do domácí klece po Dufkově přihrávce.

Hostům ovšem zle nevyšel úvod poslední části. Góly Rohlíka a Koláře během jedné minuty zase žalovaly na nedůraz a rozklíženost ve zlínských zadních řadách.

Pak nedal Mandát trestné střílení, ovšem za chvíli si vše vynahradil pátým gólem.

Hosté se nevzdali, ještě snížili Dufkem, ovšem více už jim Dynamo nedovolilo.

Dynamo Pardubice – PSG Berani Zlín 5:2.

Ve středu loučení se starým rokem – do Zlína jede Třinec, který hraje poslední dobou tak jako žlutomodří. Tedy všelijak, jen ne dobře.

Přesto Oceláři dosud vévodí tabulce extraligy. Berani jsou předposlední.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x