Zaměstnanci krajského úřadu vyměnili košile za dresy

ZLÍN - Vyměnit lodičky za tenisky a místo obleku nahodit dres... Pro zaměstnance Krajského úřadu Zlínského kraje žádný problém. Ti se totiž letos opět zapojili do výzvy Do práce na kole.

V loňském roce v soutěži Do práce na kole vyhrál v počtu najetých kilometrů Jaroslav Pospíšil z Krajského úřadu Zlínského kraje. Za celý květen ujel neuvěřitelných 4 567 kilometrů. Před dvanácti lety si totiž vytyčil cíl ujet během pracovní kariéry na úřadě vzdálenost ze Země na Měsíc… Takového tahouna mít v týmu i letos se jistě hodí.


„Určitě to stmeluje kolektiv, vzájemně se hecujeme. Celý měsíc je pro účastníky připravena spousta akcí, setkáváme se třeba na společných snídaních. A teď byla akce Zmrzlina na triko, takže jsme se všichni po práci sešli a užili si zmrzlinu,“ říká s úsměvem právnička personálního oddělení krajského úřadu Petra Jüngerová.

Z krajského úřadu se letos zapojilo celkem 52 zaměstnanců. Do práce mohou nejen na kole nebo koloběžce, ale také pěšky či poklusem.

Letošní ročník je zaměřený i na lidi, kteří pracují na homeofficu, těm se započítává třeba i zdravotní procházka, případně vyjížďka na kole,“ uvádí specifika letošního ročníku Petra Jüngerová.

Účast si nenechala ujít ani radní Zlínského kraje Zuzana Fišerová. Na její vyjádření se můžete podívat ve videu na začátku článku.

Výzva Do práce na kole se koná od 1. do 31. května. Jak si povedou zaměstnanci krajského úřadu, se dozvíte na slavnostním vyhlášení, které se uskuteční v červnu.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x