Zastávka Náměstí Míru se vrátí na své původní stanoviště. Ale jen na dva dny

Foto: Město Zlín
ZLÍN - Zastávka MHD Náměstí Míru funguje od 16. října na provizorním stanovišti v blízkosti veřejných WC. Vzhledem k opravám vozovky na třídě Tomáše Bati bude tato zastávka ve dnech 17. a 18. listopadu dočasně přesunuta na své původní stanoviště na okraji nového tržiště Pod Kaštany. Poté se ještě asi na tři týdny vrátí do nynějšího provizorního umístění.

Dopravní společnost Zlín – Otrokovice reaguje na postup prací při rekonstrukci zlínského tržiště Pod Kaštany i naplánovanou opravu vyhrazeného jízdního pruhu pro MHD v místě současného provizorního umístění zastávky Náměstí Míru v blízkosti veřejných WC.

Právě z důvodu opravy silnice bude zastávka ve čtvrtek 17. a v pátek 18. listopadu jen na dva dny přesunuta na své původní místo na okraji rekonstruovaného tržiště Pod Kaštany. Cestujícím už bude částečně umožněn do těchto míst přístup, přestože stavba ještě není zkolaudována.

Na toto krátkodobé dvoudenní přemístění zastávky ještě nebudeme přesouvat automat na jízdenky ani elektronický informační panel, na svém současném místě zůstane stát i prodejní stánek,“ upozornil vedoucí dispečer DSZO Jan Tesař.

Na uvedené dva dny se přesune jen zastávkový označník s jízdními řády. „Jízdenkový automat na dočasně zrušeném stanovišti zastávky bude plně funkční a na digitálním panelu bude pro cestující informace o přesunu zastávky,“ dodal Tesař.

Od soboty 19. listopadu bude zastávka Náměstí Míru znovu na svém provizorním stanovišti v blízkosti veřejných WC, a to pravděpodobně až do 10. prosince, kdy se plánuje plné otevření prostoru nového tržiště Pod Kaštany.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x