Zastávka Náměstí Míru ve Zlíně se vrátí na původní stanoviště. Už v úterý

Zastávka Náměstí Míru se v úterý vrátí na původní stanoviště. Foto: město Zlín
ZLÍN - Zastávka MHD Náměstí Míru se od úterý 13. prosince vrátí z dosavadního provizorního stanoviště u veřejných záchodů na tř. Tomáše Bati na své původní místo v blízkosti Tržiště Pod Kaštany. Cestující budou mít k dispozici zvětšený krytý přístřešek, architektonicky sladěný s okolním rekonstruovaným prostorem.

Rekonstruovaný prostor Tržiště Pod Kaštany bude otevřen veřejnosti, a proto se na své původní místo vrátí od úterý 13. prosince i hojně využívaná přestupní zastávka MHD Náměstí Míru. Ta byla z důvodu stavebních prací posunuta na zhruba 14 měsíců na třídě Tomáše Bati do blízkosti objektu s veřejnými záchody.

„Zastávka Náměstí Míru bude v provozu na svém původním stanovišti hned od rána 13. prosince. Cestující budou mít k dispozici také panel s papírovými jízdními řády. Během prvního dne naši montéři přesunou na původní stanoviště také automat na jízdenky a možná s jednodenním nebo dvoudenním odstupem rovněž digitální panel, který zobrazuje online nejbližší spoje,“ upřesnil vedoucí dispečer Dopravní společnosti Zlín – Otrokovice Jan Tesař.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x