Že by milovník hygieny? Muž kradl parfémy i kartáčky, skončil ve vazbě

Muž na Zlínsku kradl v drogériích. Ilustrační foto
ZLÍNSKO - 31 krádeží za více než sto tisíc korun má na svědomí teprve pětadvacetiletý muž. Komisař kriminální policie ze Zlína ho obvinil ze spáchání trestného činu krádež, protože od konce loňského roku až do minulého týdne kradl zejména v drogeriích ve Zlíně parfémy, holicí strojky, elektrické zubní kartáčky a další zboží, které jednak sám používal a jednak prodával kolemjdoucím, aby měl peníze na svou obživu a oblečení.

Kriminalisté mu prokázali celkem 26 skutků za asi sto tisíc korun a prověřují ještě dalších 5 krádeží, které má na svědomí.

Muž se nedostavoval k výslechu, proto po něm kriminalisté vyhlásili pátrání. Policisté z pohotovostního a eskortního oddělení ho před týdnem zadrželi po jeho poslední krádeži v drogerii v centru Zlína a převezli do policejní cely.

Muž byl již v minulosti podmíněně odsouzený za úvěrový podvod. Kriminalisté muže obvinili a podali státnímu zástupci návrh na jeho vzetí do vazby, což soudce okresního soudu akceptoval a muž je stíhaný  vazebně. Ke svému jednání se přiznal a vyjádřil nad ním lítost.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x