Zima se loučí. Pašíci v Karolince jezdí zdarma

Foto: Karel Palička
KAROLINKA - Poslední zimní den si připravili řadu originálních akcí na sněhu ve skiareálu v Karolince na Valašsku. Se zimou se tu loučí zvesela, mimo jiné tím, že masky mají lyžovačku zdarma.

A tak se na kilometrové sjezdovce objevilo hned několik čuníků, ale mimo jiné také třeba lev a další sjezdaři ze zvířecího světa.

Místním i návštěvníkům se vyvedlo počasí, a protože je kopec pořád ve velmi slušném bílém obležení, mohl provozovatel skiareálu Jan Dudek ohlásit důležitou věc.

„Mysleli jsme, že zabíjení sezóny nám ji opravdu ukončí, protože jsou ale podmínky opravdu pořád velmi dobré, tak budeme poskytovat sněhové radosti i po 21. březnu.“

Zabijačkový den dostál svému názvu, mimo toho, že se čuníci a další zvířata proháněla v maskách, došlo i na zabíjačkové speciality, přidala se kapela a hlavně děti se vyřádily při pravých lyžařských závodech.

Sluníčko se předvedlo v jarní formě a tečka, kterou udělalo za hlavní části sezóny se opravdu vyvedla.

„Bylo to skutečně parádní, kdo přišel, nelitoval,“ hlásil místní patriot Karel Palička. Muž, který i po sedmdesátce vládne obdivuhodnou kondicí a zdejší sezónu vždy na prvním sněhu na skialpech zahajuje.

Zobrazit fotogalerii >>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x