Zlín do Jablonce. Půjde o hodně, co počasí?

Fotbalisté Trinity Zlín jedou zabojovat do Jablonce. Foto: FC Trinity Zlín
ZLÍN, JABLONEC - 18. kolo Fortuna ligy má mimo jiné na programu i zápas těžce zkoušených a přitom velmi zkušených týmů. Fotbalisté Trinity Zlín se v pátek po poledni vydali na dalekou cestu. Cíl je v Jablonci. V optimálním případě pak chvíli před pátou odpolední v sobotu s nějakým tím bodem v kapse.

Jablonečtí si rozhodně nemohou vyskakovat. Jejich boss Miroslav Pelta strávil část pracovního týdne u soudu v roli obžalovaného. To mu asi dělá větší starost než vlastní výkonnost jeho týmu.

Jablonec minule dostal „bůra“ na Slavii, bude tak mít velikou motivaci napravit špatný vstup do fotbalového jara.

Otázkou může být počasí, to bývá pod Ještědem jak v Liberci tak v Jablonci hodně náročné, předpověď hovoří o sněhových přeháňkách, ve větší míře v noci než přes den.

Na tohle Zlíňané nehledí. Čeká se nesmlouvavý boj, Jablonec má 16 bodů, Zlínští jen 13.

„Moc rádi bychom je dorovnali, čekám, že půjde o hodně soubojový zápas, ale pro nás má velikou důležitost úplně každý, to je zřejmé,“ měl před odjezdem jasno stoper Zlína Jakub Kolář.

„Mají tým složený z velmi kvalitních hráčů, na nás je, abychom se s tím vyrovnali, určitě nedáme zadarmo ani kousek hřiště, uvidíme, v jakém bude stavu,“ díval se dopředu asistent trenéra Vrby Vít Vrtělka.

Výkop se na jablonecké Střelnici očekává v sobotu v 15.00, snad bude počasí v normě. Liga v únoru – běžná věc.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x