Zlín hostí Teplice. Výhra jako povinnost

Pavel Vrba. Foto: FC Trinity Zlín
ZLÍN - Co si budou namlouvat. Jiný výsledek než výhra v sobotním duelu s Teplicemi (15.00) bude neúspěch. Rovnice vypadá docela jednoduše, ale aktéři utkání z domácího tábora moc dobře vědí, co je ve hře. Cílem je záchrana, když se zadaří, mohou být ambice klidně vyšší.

Trenér Pavel Vrba má zapsány dvě remízy, obě cenné, plichta s Baníkem Ostrava se počítá už třeba proto, že Ostravané týden poté rozebrali právě Teplice na jejich hřišti a smetli je 5:0. Což může mírně klamat, všechny góly padly ve druhé půli a v té první měl sobotní soupeř Zlína řadu slušných příležitostí…

„Budeme moc rádi, když přijdou diváci, to je důležitý faktor,“ apeluje trenér Pavel Vrba a ani on nezastírá, že za úspěch se dá považovat jenom výhra.

„Budeme rádi, když soupeři vydrží nevalný start do jarní části sezóny, nehraje Kozák (dvakrát po předchozím vyloučení), ale nastoupí Cedidla a také kreativní Hrubý. Oba by nám měli hodně pomoci v ofenzivě, tohle budeme moc potřebovat,“ ví moc dobře zkušený šéf lavičky ševců.

Robert Hrubý se po dvou absencích nemůže dočkat startu.

„Být mimo hřiště je moc nepříjemné. Zápas v Jablonci jsem sledoval doma v televizi. Pobíhám, přešlapuju, ta nervozita je větší než na hřišti. Teď ale jdu do akce, máme to s kluky v hlavách nastaveno na výhru, moc dobře víme, jak bude důležitá,“ těší se na hřiště Hrubý.

Zobrazit fotogalerii >>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x