Zlín pouští mladíky na hostování. Hrdlička jde do Třince, Bobčík pokračuje v Hodoníně

Mladí fotbalisté Zlína Libor Bobčík (vlevo) a Lukáš Hrdlička (uprostřed) budou na jaře hostovat v nižších soutěžích. Foto: FC Trinity Zlín
ZLÍN – Fotbalový Zlín pouští dva mladíky na hostování do nižších soutěží. Jednadvacetiletý záložník Lukáš Hrdlička bude na jaře sbírat zkušenosti v druholigovém Třinci, o rok mladší útočník Libor Bobčík pokračuje v Hodoníně, kde strávil již část podzimu. Oba se budou v létě hlásit zase v Baťově městě.

Hrdlička patří mezi odchovance FC Trinity. Až doposud nikde jinde nehrál. I když patřil do ligového kádru, nastupoval převážně za juniorku v MSFL. V nejvyšší soutěži zatím naskočil do patnácti duelů, pokaždé coby střídající hráč.

Ani pod novým trenérem Vrbou by moc šancí nedostal. „Ve Zlíně se bude hrát na jaře o záchranu, takže se bude více sázet na zkušenost. Proto jsem se rozhodl, že zkusím své štěstí v Třinci. Dám do toho všechno, aby se mi to povedlo,“ uvedl šikovný mladík.

Libor Bobčík bude chtít na jihu Moravy navázat na podzimní hostování, v Hodoníně dohraje rodák ze Slavkova zbytek sezony.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x