Zlínská „Barumka“ vyhlašuje oblíbenou fotosoutěž. Jaké jsou podmínky?

Oceněná fotografie z fotosoutěže 2021. Foto: Radek Caga
ZLÍN - Auto klub Barum Zlín ve spolupráci s agenturou ZLIN PRESS production vyhlašují při příležitosti 51. ročníku Barum Czech Rally Zlín 2022 tradiční fotosoutěž. Zapojit se můžou profesionální fotoreportéři i fotoamatéři.

JAKÉ JSOU PODMÍNKY?

Každý z autorů se může soutěže zúčastnit v jedné vypsané kategorii – digitální fotografie. Přijímány budou jen snímky ve formátu JPG, každý autor může zaslat maximálně pět fotografií v každé kategorii.

PRAVIDLA:

Maximální rozlišení jedné fotografie: 1600 * 1200, maximální velikost jedné fotografie: 2 MB, povolený formát digitální fotografie: JPEG. Přesné instrukce (+ formulář na přihlášení do soutěže a odeslání fotek) najdete na internetové adrese www.CzechRally.com/fotosoutez

JAKÉ CENY NA VÁS ČEKAJÍ?

V hodnocené kategorii budou uděleny tři ceny v podobě finanční hotovosti – 1 500, 1 000 a 500 Kč. Dále věcné a propagační ceny s motoristickou tematikou. Podle úrovně soutěžních příspěvků mohou být uděleny dvě stejné ceny, případně některá cena nemusí být udělena. Uzávěrka soutěže je 25. září tohoto roku.

Příspěvky zaslané do soutěže budou hodnoceny odbornou porotou. Výsledky soutěže a oceněné práce budou zveřejněny v oficiálním programu 52. ročníku Barum Czech Rally Zlín 2023 a na internetových serverech. Zaslané fotografie se stávají majetkem vyhlašovatele soutěže, který si vyhrazuje právo je volně použít v rámci vyhodnocení Barum Czech Rally Zlín 2022 a při přípravě příštího ročníku.

Zdroj: Barum Czech Rally Zlín 

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x