Zlínská nemocnice má nového personálního ředitele

Foto: Nemocnice Zlínského kraje
ZLÍN - Krajská nemocnice T. Bati má nového personálního ředitele, je jím Jozef Machek. Serveru Zlin.cz to sdělila mluvčí krajského úřadu Adéla Kousalová.

Z funkce členky představenstva Krajské nemocnice T. Bati ve Zlíně odvolala valná hromada, kterou představuje Rada Zlínského kraje, personální ředitelku Lucii Štěpánkovou a jmenovala jejího nástupce, kterým je s účinností od 1. června Jozef Machek, současný náměstek pro investiční rozvoj, provoz a informační systémy nemocnice.

„V nemocnicích jsme udělali zásadní krok: odvolali jsme z funkce magistru Štěpánkovou. Bylo to v zásadě po dohodě na její vlastní žádost. Byl jmenován nový člověk, který pracuje ve zlínské nemocnici jako právník – magistr Machek. Ten ji plně nahradí nejen v Krajské nemocnici T. Bati, ale ve všech ostatních nemocnicích kraje,“ řekl hejtman Jiří Čunek na tiskové konferenci. 

Jozef Machek pracuje pro nemocnice Zlínského kraje od března loňského roku. Aktuálně je ve zlínské nemocnici na pozici náměstka ředitele. Je zodpovědný za řízení IT projektů financovaných z fondů EU, věnuje se projektu fúze nemocnic Zlínského kraje, realizuje audity na jednotlivých provozech a odděleních, zaměřuje se na výkonnost zdravotnických provozů a jejich produkci. Vystudoval všeobecné právo na Právnické fakultě Univerzity Komenského Bratislava.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x