Zlínská radnice pronajme garáže na Jižních Svazích

Foto: televize TVS
ZLÍN - Město Zlín zveřejnilo v uplynulých dnech záměr pronajmout garáže na Jižních Svazích. Jedná se například o lokalitu Na Honech, Podlesí nebo Luční.

Městský odbor majetkové správy ve Zlíně zveřejnil záměr pro nájem garáží na Jižních Svazích. Volné jednotky jsou například na adrese Jílová, Středová-Okružní, Na Honech, ale také v Podlesí a Luční.


„Je to standardní proces, který ve městě máme, ať už jde o pronájem městských bytů nebo městských garáží. Ve chvíli, kdy má město něco volného, zveřejní záměr na pronájem daných prostor. Nyní očekáváme nabídky ze strany občanů města Zlína. Ti, kteří dají nejvyšší nabídku, získají garáž do nájmu, uvedl zlínský primátor Jiří Korec.

Obálku s žádostí garážového stání a další podklady je nezbytné odevzdat na podatelnu Magistrátu města Zlín na Zarámí. Konkrétní informace včetně velikosti garáže a minimální ceny za nájem jsou uvedeny na webových stránkách města.


„Město Zlín má desítky garáží, je jich opravdu dost. Většina z nich je ale obsazených. Vždycky, když se nějaká garáž uvolní, nebo se po opravě uvede do provozu schopného stavu, nabídneme ji k pronájmu. Většinou jde tak o pět až deset garáží,“ dodal Korec.

Zájemci mohou své nabídky posílat do 30. listopadu. Žádosti podané po tomto termínu nebudou přijaty.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x