Zlínská zoo chystá na Halloween speciální pětidenní program

Foto: archiv Zoo Zlín
ZLÍN - Čarodějnice, kostlivci, obrovské pavučiny, netopýři nebo dýně. Tato nápaditá a zábavná výzdoba ve strašidelném duchu zaplní v nadcházejících dnech areál zlínské zoo. Od soboty 26. až do středy 30. října totiž zoologická zahrada chystá speciální program v rámci oslav starodávného keltského svátku Halloween.

Děti se mohou těšit na oblíbené dlabání dýňových „lampiček“, komentovanou prohlídku s čarodějnicemi, lampionový průvod nebo Školu čar a kouzel, na starší čekají ohňové show a také sobotní noční strašidelná stezka. Speciální dětské halloweenské prohlídky s průvodci v podobě upíra, Bílé paní a čarodějnice nabídne každý den také zámek Lešná.

Přesný časový program všech dnů oslav zájemci již nyní objeví na našem webu a Facebooku. Navíc vždy dva dny před konkrétním datem zveřejníme podrobný harmonogram dne se všemi potřebnými informacemi. Program oslav bude také k dispozici v areálu zoo. Snažili jsme se namíchat opravdu pestrý halloweenský koktejl, doufáme, že se bude líbit,“ uvedla vedoucí marketingu Zoo Zlín Romana Mikešová.

Halloweenské dýně udělají radost nejen návštěvníkům zoo, ale také samotným zvířatům.

Pracovníci zoo v sobotu 26. a v pondělí 28. října do vybraných expozic zvířat plné nebo vydlabané dýně. Třeba pro surikaty to bude hlavolam ukrývající odměnu, pro hyeny a jaguáry zábavná hračka a pro tapíry, slony a medvědy sladká pochoutka. O zábavu rozhodně nebude nouze,“ přiblížila Romana Mikešová.

Zobrazit fotogalerii >>