Zlínská ZOO zve na Letní slavnost

foto: ZOO Zlín
ZLÍN – Tento víkend můžou návštěvníci ZOO Zlín zavítat na oblíbenou Letní slavnost. V sobotu 6. a neděli 7. srpna bude Motýlí louka plná zábavy a dobrého jídla.

Na již tradiční Letní slavnost ZOO Zlín mohou zavítat návštěvníci, kteří mají zájem zpříjemnit si procházku mezi místními zvířaty trochou zábavy a dobrého jídla. Odstartuje v sobotu 6. srpna v 11:00 hodin a ve stejný čas bude lákat příchozí také v neděli.

Pro děti je připravený velký skákací hrad a malí dobrodruzi se budou moci proměnit ve zvířátka a superhrdiny díky malování na obličej. Pracovníci Celního úřadu Zlín potom nabídnou zajímavé povídání o problematice pašování zvířat a chybět nebude ani ukázka zabavených přírodnin a nejrůznějších exotických předmětů. Lákadlem bude také prohlídka zásahového vozidla Celního úřadu.

Dospělí se během radovánek svých ratolestí budou moci občerstvit zvěřinovým gulášem, grilovanými specialitami nebo dobrotami z udírny. Chybět nebude ani nabídka piva a nealkoholických nápojů na osvěžení. K tanci a poslechu potom zahraje zlínská kapela Jazzbook.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x