Zlínské divadlo začne hrát ve Velkém sále, zatím na zkoušku

Foto: Městské divadlo Zlín
ZLÍN - Podle nejaktuálnějšího nařízení Ministerstva zdravotnictví mají divadla od 8. června povoleno hrát pro 500 lidí v sálech bez prázdných řad a rozestupů diváků. Městské divadlo Zlín tak po douhé pauze začne znovu hrát ve Velkém sále a mění kvůli tomu i program, serveru Zlin.cz to sdělila mluvčí divadla Veronika Jurčová.

ZLÍN – Městské divadlo Zlín se rozhodlo mimořádně přidat do červnového programu, který byl původně jen open-air, dvě představení ve Velkém sále. „Bude to takový malý test, jestli se diváci neobávají vnitřních prostor. Z toho důvodu jsme zvolili i naše divácky nejvděčnější tituly, komedie Splašené nůžky a Saturnin,“ vysvětlila šéfka úseku vnějších vztahů Městského divadla Zlín Blanka Kovandová s tím, že jediná povinnost, která divákům zůstává, je nasadit si před vstupem do divadla roušku.

Splašené nůžky jsou na programu 14. června, Saturnin 21. června. Obě představení divadelníci doporučují jako rodinná a začnou v 17.00 hodin. Vstupenky jsou již v předprodeji v pokladně divadla i na webu divadlozlin.cz.

Poslední představení ve Velkém sále před nuceným uzavřením zlínští herci odehráli 7. března.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x