Zlínské parkoviště pod kostelem bude dočasně uzavřeno. Proč?

Parkoviště Městské divadlo (pod kostelem) bude uzavřeno z důvodu realizace projektu SMART. Foto: Zlin.eu
ZLÍN - V rámci projektu „Parkovací a navigační systém SMART“ probíhají postupně v období od června do září uzavírky městských parkovišť z důvodu výměny buněk pro obsluhu parkoviště za závorový systém. Předposledním parkovištěm, u něhož dojde na 14 dní k uzavření, je parkoviště „Městské divadlo“, tedy to pod kostelem v samém centru města Zlína.

Zde začnou stavební úpravy v pondělí 8. srpna, přípravy budou probíhat už dnes a v sobotu 5. 8. – 6. 8. 2022. Po tyto dva dny bude provoz parkoviště plně funkční, ale bude zde probíhat demontáž buňky pro obsluhu parkoviště. Řidiči tedy musí počítat s jistým omezením při vjezdu a výjezdu.

K uzavírce parkoviště pak dojde ve dnech 8. až 19. srpna 2022. Bude přístupné pouze pro zásobování jedním pruhem. Úplná uzavírka bude platná již od půlnoci daného dne. Po započetí stavebních prací již nebude možné z parkoviště vyjet!

Jednotlivé termíny se mohou změnit v závislosti na postupu stavebních a montážních prací.

V případě potřeby si předem rozmyslete parkování u výše zmíněných parkovišť obzvláště v době úplné uzávěry, abyste předešli komplikacím v dopravě i přímo na místě.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x