Zlínské tržiště Pod Kaštany zahájilo sezonu

Tržiště Pod Kaštany otevřelo sezonu. Foto: Zlin.eu
ZLÍN – Farmářské trhy a pouliční kulturní program otevřely první dubnovou sobotu novou prodejní sezonu na zrekonstruovaném tržišti Pod Kaštany. Návštěvníci si od 9. do 14. hodiny užili i soutěže o balíčky plné lokálních surovin. Zahajovací den doprovodily rovněž ochutnávky místního sortimentu a foodtrucky s dobrotami a čerstvou kávou.

Zlínští obyvatelé se konečně dočkali. Věřím, že na vylepšené tržiště Pod Kaštany, které nabízí produkty od místních výrobců a farmářů, si v hojném počtu najdou cestu i návštěvníci města,“ uvedl primátor Jiří Korec. Společně s ním se zahájení sezony ujal jeho náměstek Pavel Brada.

Při slavnostním otevření zazněla fanfára v podání Filharmonie Bohuslava Martinů ve Zlíně. O doprovodný program se postaralo kulturní a kreativní centrum Živý Zlín, jenž přiblížilo kompletní nabídku nového tržiště a nabídlo rozmanitý kulturní program. Jeho součástí byly i hudební vstupy buskerů, street dance či skupina Just Us. V rámci hudebního programu vystoupily i děti ze Základní umělecké školy Zlín.

Zobrazit fotogalerii >>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x