Zlínský BarCamp o podnikání se po roce vrací s ještě nabitějším programem

Foto: Barcamp
ZLÍN - Po úspěšném loňském navázání na tradici zlínských otevřených konferencí, tedy Barcampů, se i letos mohou zájemci o svět byznysu a podnikání těšit na další ročník této akce. Zlínský Barcamp 2023 se odehraje již 22. dubna na Fakultě managementu a ekonomiky Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně a opět do Zlína přinese celou řadu inspirativních osobností.

Letošní ročník konference nese podtitul „Podnikání není věda“ a i tentokrát bude program celé akce především inspirovat pro podnikání, přinášet informace, nové podněty, motivace a přibližovat příběhy úspěšných podnikatelů, investorů i kreativců z různých odvětví byznysu. Hlavním nosným tématem však jsou především moderní trendy v podnikání a nové příležitosti, které se na nás valí v souvislosti s turbulentními změnami ve světe a podnikatelském prostředí v uplynulých dvou letech.

Nadšenci do podnikání z Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně spolu s Technologickým Inovačním Centrem Zlín se od loňského roku znovu pustili do pořádání otevřené akce o podnikání – Barcamp. Ta je již od roku 2010 spjata se Zlínem, ve kterém tradice těchto konferencí odstartovala. Dnes jsou již tyto akce konány pravidelně napříč celým Českem.

Konference je postavená na principu otevřenosti. Vystupujícím se tak může stát kdokoli z řad veřejnosti, kdo má k tématům podnikání, byznysu, startupů, technologií či kreativity co říci. Vstup na konferenci je z podstaty Barcamp konferencí ZDARMA, je potřeba se pouze registrovat.

Letošní ročník přidává na počtu výrazných a zvučných jmen ze všech oblastí podnikání. Na konferenci se tak objeví například Radovan Vávra s tématem ESG investování o principech, výnosnosti a diverzifikaci investičního portfolia, Petr Vavrouška, někdejší novinář a zahraniční zpravodaj Českého rozhlasu, dnes šéf marketingu a strategie designérské společnosti Egoé z Bílovic u Uherského Hradiště nebo Martin Cígler, zakladatel společnosti Cígler Software, dnes Seyfor, která stojí za účetními a ekonomickými systémy Money. Ale také mladé tváře, jako např. Tomáš Andrlík s „cvrčkovým“ start-upem Grig, Terezie Čierniková, podnikatelka, moderátorka, mentorka z projektu #holkyzmarketingu, ale také výpomocná kostymérka hollywoodských trháků, která pracovala i s „chlapcem, který přežil” – Harry Potterem. Ale také např. Erika Eliášová, jejíž e-shop generuje roční obrat okolo 130 milionů korun. A tím tento výčet rozhodně nekončí!

Registrujte se a buďte součástí Zlínského Barcampu 2023! Přihlaste se na www.zlinsky-barcamp.cz a sledujte informace také na sociálních sítích.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x