Zlínský Barcamp v sobotu ukáže, že podnikání není věda

Foto: Barcamp
ZLÍN - Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně (UTB) a Technologické inovační centrum ve Zlíně již tuto sobotu pořádají ve Zlíně další ročník otevřené konference Zlínský Barcamp, tentokrát s podtitulem „Podnikání není věda“. Akce se uskuteční 22. dubna 2023 v prostorách Fakulty managementu a ekonomiky UTB. Vstup na akci je zdarma.

Letošní ročník se opět zaměří na rozvoj podnikatelských dovedností. Návštěvníci dostanou možnost setkat se s podnikateli a mentory z různých oblastí. Mezi hosty budou, mimo jiné, dlouholetý podnikatel v oblasti IT a investor projektu KIWI.com Jiří Hlavenka, přední český ekonom Radovan Vávra, který bude mluvit o principech investování, výnosnosti a diverzifikace ESG portfolia, zakladatel přední české softwarové firmy Cígler Software Martin Cígler, jenž promluví o svých zkušenostech s budováním firmy, práci s lidmi či řešení krizových situací, Václav Novák a Lenka Frostová ze společnosti Kofola Československo, kteří představí nový Kofolí inkubátor zaměřený na rozvoj neotřelých a kreativních nápadů, dále např. bývalý marketingový ředitel a nyní úspěšný podnikatel a majitel agentury Miuza a designové firmy Archetypo Jan Podhorný, Tomáš Andrlík ze start-upu Grig.cz se svým příběhem o budování úspěšné firmy, ale třeba i krizový manažer a podnikatel Martin Ditmar či mladá podnikatelka a influencerka v oblasti módy Erika Eliášová, a krev vám přijde rozproudit také sporthacker Vít Schlesinger.

Akci bude doprovázet bohatý doprovodný program, v jehož rámci bude i možnost face-to-face konzultace podnikatelských záměrů s business mentorem Tomášem Rašnerem, budete si moci vyzkoušet virtuální realitu a mnoho dalšího.

Barcamp je neformální, dynamická akce, v rámci níž mohou účastníci diskutovat, prezentovat své nápady a projekty, především se ale inspirovat a navazovat nové kontakty.

Registrace zdarma je možná na www.zlinskybarcamp.cz. Sledujte program a více informací, přijďte se podívat, konzultovat své podnikatelské záměry, nebo se jenom nechat inspirovat již tuto sobotu 22. dubna 2023 od 9:45 hodin.

Zobrazit fotogalerii >>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x