Zlínský klub sportovního aerobiku získal na šampionátu v Belgii 8 medailí

Foto: MV Team Univerzity Tomáše Bati
ZLÍN - Klub sportovního aerobiku ze Zlína MV Team Univerzity Tomáše Bati se o uplynulém víkendu zúčastnil prestižního šampionátu v Belgii – Open Belgium Championchips. Sportovci zlínského klubu byli velice úspěšní – celkem se jim podařilo získat osm cenných kovů.

V kategorii Mini získala zlato Johana Čajková, která triumfovala také v triu spolu s Karolínou Faltovou a Natálií Bartoškovou.

V kategorii Cadet rezprezentovala zlínský klub Denisa Dvořáková, která si odvezla bronzovou medaili. V triu spolu se Sabinou Sedlářovou a Anetou Rychlíkovou vybojovala ještě zlato. V této kategorii se prosadil také Dominik Falta, který obsadil 1. místo.

V kategorii Junior závodila v singlu Emma Kaspřáková, která skončila na 6. pozici. Společně s Elenou Smetanovou pak získaly jako duo stříbrnou medaili. Smetanová závodila ještě s Dorotou Pešlovou – ve starší kategorii Youth obsadily 5. místo.

V kategorii dospělých Adult dominoval Jáchym Hanák, který obdržel zlato v singlu a také v páru s Annou Polákovou z 1Clubu Brno, která ve Zlíně hostuje.

Za úspěšnou přípravou klubu stojí Monika Váňová s týmem trenérek K. Rožkovou, L. Richterovou, V. Grygaříkovou, S. Kozákovou a fyzioterapeutkou S. Váňovou, které se věnují sportovní přípravě dětí od útlého věku.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x