Zlínský Majáles se po dvouleté pauze vrací v plné síle

Foto: UTB
ZLÍN – Už v pátek 6. května roztančí celý Zlín jubilejní 10. ročník studentského Majálesu. Studenti Univerzity Tomáše Bati i široká veřejnost se může po dvouleté pauze těšit na tradiční květinový průvod, vyhlášení krále a královny, vystoupení hudebních interpretů a bohatý doprovodný program.

Letošní ročník zlínského Majálesu se uskuteční v parku před Vilou Tomáše Bati, kde budou připraveny dvě scény, na kterých vystoupí nejen významná jména československé hudební scény jako Jakub Děkan, kapela UDG, Maniak, ale také začínající interpreti, kteří se proti sobě utkali v soutěži kapel.

Naším cílem je dát prostor začínajícím talentovaným hudebníkům a dát jim možnost vystoupit před živým publikem,“ uvedla hlavní manažerka festivalu Leona Vyhnálková.

Součástí letošního ročníku bude i pestrý doprovodný program po celém Zlíně. Návštěvníci se mohou těšit na akce jako je Silent disco na střeše nového inovačního centra Silo II, beatboxový workshop s následným koncertem nebo na majálesovou stezku Zlínem. Nebude samozřejmě chybět ani každoroční vyhlášení krále a královny Majálesu.

Ta dvouletá pauza nám přijde jako věčnost a stejně jako nám už chybí festivalová atmosféra, doufáme, že park naplníme stejně nedočkavými Zlíňáky, kteří jsou hladoví po živé kultuře,“ dodala Leona Vyhnálková.

Začátek festivalu bude tradičně provázet květinový průvod v kostýmech, a nakonec proběhne hvězdná afterparty, která roztančí Star Club Flip do rytmu populárních skladeb. Vstup na Majáles je bezplatný.

Zobrazit fotogalerii >>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x