Zlínský Zdarmáček pomáhal už potřetí

Zlínský Zdarmáček opět sklidil úspěch. Foto: Zlínský kraj
ZLÍN - Zaměstnanci krajského úřadu opět uspořádali dobročinnou akci zvanou Zlínský Zdarmáček. Jejím smyslem je pomáhat potřebným, zejména samoživitelkám a sociálně slabším rodinám. Zaměstnanci více než měsíc shromažďovali věci, které sami nepotřebují, ale mohou být k užitku ještě někomu dalšímu.

Zájemci si mohli v úterý 13. června přijít na platformu 14I15 BAŤOVA INSTITUTU vybrat z množství zánovního i nového oblečení a obuvi pro děti i dospělé, dětského vybavení, hraček, školních potřeb, knih a dalších věcí.

„Chtěla bych moc poděkovat všem, kteří se na přípravě Zdarmáčku podíleli. Je skvělé, že sami zaměstnanci přicházejí s nápady, jak nezištně pomáhat potřebným. Jejich odměnou jsou rozzářené tváře maminek, které si přišly něco vybrat. Už teď se všichni těšíme na příští rok,“ říká statutární náměstkyně hejtmana Hana Ančincová, která má v rámci Zlínského kraje odpovědnost za sociální oblast a neziskový sektor.

„Zdarmáček je jedna z řady akcí, které naši zaměstnanci pořádají nebo kterých se v rámci společenské odpovědnosti účastní. Máme za sebou třetí ročník a musím říct, že se pro kolegyně a kolegy z úřadu stal už tradiční akcí. Vloni se podařilo vybrat dvojnásobek věcí oproti roku předchozímu a letos se tento objem ještě navýšil,“ doplnila ředitelka Krajského úřadu Zlínského kraje Jitka Hlavačková.

Zdroj: Zlínský kraj

Zobrazit fotogalerii >>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x