Bistrotéka Valachy zve 7. – 9. srpna na „rybí“ víkend, budou i humři

ZLÍN - Ryby a mořské plody opět míří do zlínské Bistrotéky Valachy! Jestli se vám stýská po moři a rybích specialitách, určitě přijďte ochutnat něco ze speciální nabídky pokrmů od pátku 7. do neděle 9. srpna. Kdo by si chtěl dopřát i vzácnou lahůdku v podobě humra, bude mít také příležitost. Je ale nutné jej předem objednat předem do 31. července.

Bistrotéka Valachy, nacházející se v Obchodním domě Zlín, tak navazuje na nedávný speciální víkend s rybími specialitami, který měl mezi návštěvníky velmi příznivou odezvu. Na co vše se můžete těšit tentokrát?

  • na to nejlepší z minula: smažené grundle, grilované kalamáry, chobotnice, grilované tygří krevety na másle, bylinkách a česneku
  • na nové speciality: mořský ďas, halibut atlantický, skotský losos label rouge
  • na jedinečnou delikatesu: surmovka vlnitá alias mořský šnek podávaná na ledu s aioli omáčkou
  • opět i na humra na objednávku: nutná rezervace předem a záloha do 31. 7. na info@bistrovalachy.cz nebo tel. 577 055 444

K pokrmům si můžete vybrat přílohy: míchaný listový salát s dijonským dresinkem, šafránové rissotto, vařené mladé brambory, pečená bageta s bylinkovým máslem, hranolky, bramborové pyré, různé druhy omáček

Doporučujeme rezervaci stolů předem, zvláště v nejvytíženějších časech (poledne, večer).

Více informací k víkendu rybích specialit

Nenechejte si tuto vzácnou příležitost ujít. A už nyní se můžete těšit i na další zajímavé akce v Bistrotéce Valachy, třeba na víkend Maso – maso – maso ve dnech 4. až 6. září.