Bistrotéka Valachy, nacházející se v Obchodním domě Zlín, tak navazuje na nedávný speciální víkend s rybími specialitami, který měl mezi návštěvníky velmi příznivou odezvu. Na co vše se můžete těšit tentokrát?
- na to nejlepší z minula: smažené grundle, grilované kalamáry, chobotnice, grilované tygří krevety na másle, bylinkách a česneku
- na nové speciality: mořský ďas, halibut atlantický, skotský losos label rouge
- na jedinečnou delikatesu: surmovka vlnitá alias mořský šnek podávaná na ledu s aioli omáčkou
- opět i na humra na objednávku: nutná rezervace předem a záloha do 31. 7. na info@bistrovalachy.cz nebo tel. 577 055 444
K pokrmům si můžete vybrat přílohy: míchaný listový salát s dijonským dresinkem, šafránové rissotto, vařené mladé brambory, pečená bageta s bylinkovým máslem, hranolky, bramborové pyré, různé druhy omáček
Doporučujeme rezervaci stolů předem, zvláště v nejvytíženějších časech (poledne, večer).
Více informací k víkendu rybích specialit
Nenechejte si tuto vzácnou příležitost ujít. A už nyní se můžete těšit i na další zajímavé akce v Bistrotéce Valachy, třeba na víkend Maso – maso – maso ve dnech 4. až 6. září.