Ta první se bude konat již toto sobotu 18. ledna a to od 8 do 15 hodin (nebo do vyprodání) na parkovišti za Obchodním domem Zlín.
Zabíjačkové speciality tu pro vás připraví osoba z nejpovolanějších – valašský řezník Luděk Matyščák z Velkých Karlovic, jenž v roce 2017 vyhrál soutěž o nejlepší klobásu na Karlovském gastrofestivalu a v dalších letech získal dvě třetí místa. Ochutnat nejen jeho klobásy, ale i další pochoutky tak bude bezpochyby gurmánský zážitek.
Atmosféru zpříjemní harmonikář a také nabídka dalších dobrot z produkce (nejen) Bistrotéky Valachy. Na co vše se můžete těšit?
- „Hotové“ zabíjačkové speciality: škvarky, klobásy, jelítka, prejt se zelím…
- Zabíjačková polévka a ovar přímo z kotle
- Valašské frgály, bavorské vdolečky
- Jarošovské pivo
- Nabídka Bistrotéky: škvarková pomazánka (na chlebu i s sebou), kvasový chléb a bagety, utopenci, hotovky, další produkty z čestru a z řeznictví Kudlov…
Další dvě zabíjačky Bistrotéky Valachy se uskuteční 15. února a 14. března.
Další informace: www.bistrovalachy.cz