Petr Janda v Desítce: unikátní koncerty s degustačním menu na střeše Obchodňáku pokračují

Pouhých sto míst k sezení, setkání s rockovou legendou doslova na dosah a hudební program, který se nebude opakovat: Obchodní dům Zlín společně s Agenturou Velryba chystají další speciální večer pro náročné v Galerii Desítka na střeše Obchoďnáku.

Novou tradici hudebních večerů s koncerty předních českých hudebníků a degustačním menu šéfkuchaře Bistrotéky Valachy odstartoval v listopadu vyprodaným vystoupením zpěvák Vojtěch Dyk. Tentokrát se můžete v úterý 2. dubna těšit na českou rockovou legendu Petra Jandu, jejž doprovodí klávesista skupiny Olympic Pavel Březina.

„Galerie Desítka má díky atmosféře a úchvatnému výhledu na Zlín z desátého podlaží Obchodního domu opravdu mimořádnou atmosféru a je jako stvořená pro mimořádné hudební zážitky ve spojení s mimořádnou gastronomií. Petr Janda sólově běžně nevystupuje. Olympic bývá k vidění hlavně na velkých koncertech a festivalech. V Desítce půjde naopak o maximálně komorní zážitek, kde mají posluchači k interpretovi velmi blízko a mohou si jeho um vychutnat do všech detailů. Petr Janda pro tuto příležitost vybral i speciální repertoár, zazní známé hity Olympicu v akustické verzi i novinky ze sólové desky,“ uvedl Michal Žáček z pořádající Agentury Velryba.

„Do Zlína se moc těším. Oba s Pavlem k němu máme vřelý vztah. Já jsem si odtud odvezl svou první ženu, Pavel tu bydlí… Srdečně vás zvu. Tento koncert bude jiný, bude komorní, budeme hodně blízko sebe, možná si budeme i povídat a možná si s námi někteří z vás i zazpívají. Bude to prostě krásný večer,“ vzkazuje svým fanouškům Petr Janda.

A na jaké menu z rukou šéfkuchaře Bistrotéky Valachy Jana Kopeckého a jeho týmu se můžete těšit tentokrát? Před hudebním vystoupením si u sklenky snoubeného vína vychutnáte jako předkrm lososovou terinu s bylinkovo-tvarohovou náplní a domácí rozpečenou bagetkou, jako hlavní chod telecí hřbet s koňakovou demi glace omáčkou, jarní zeleninou a bramborovým fondánem a po koncertu vás čeká ještě sladká tečka v podobě dezertu mille feuille a možnost se zdržet u šálku kávy nebo drinku s výhledem na Zlín.

Nenechejte si ujít mimořádný večer s programem připraveným pouze pro tuto jedinou příležitost!

Více na webu zde

Podívejte se na atmosféru listopadového večera s Vojtěchem Dykem:

Zobrazit fotogalerii >>