100 krát 2 nadšené oči. Všeminění se znovu vydařilo

Foto: DDZŠ Vizovice
VIZOVICE - Seriál outdoorových sportovních her určených pro děti z dětských domovů našeho kraje naskočil do druhé desetiletky. Zůstal zavedený název Všeminění, ale z rekreačního areálu na Všemině se přesunul o pár kilometrů dál. V rekreačním středisku Revika kousek za Vizovicemi to bylo podle organizátorů i dětí stejně báječné.

Všeminění by se klidně dalo přeložit také jako „všesportování.“ Program setkání stovky nadšených dětí byl přepestrý.

Martina Mrlíková z Dětského domova a základní školy ve Vizovicích přibližuje dění.

„Kluci a děvčata měli možnost vyzkoušet kromě sportovních disciplín řekněme běžných také různé zábavné pokusy. Ve stanu s virtuální realitou například děti objevovaly podmořský svět, chodily ve výškách nebo létaly letadlem.“

To ale nebylo ani náhodou zdaleka vše.

V 11. ročníku akce se menší děti mohly díky malování a úpravám na chvíli měnit nejenom v kočky a pejsky, ale třeba také v Batmana a další velmi oblíbené postavy.

„Náš dík patří Zlínskému kraji i dalším podporovatelům, určitě přispěli k tomu, že si děti vylepšily psychickou i fyzickou odolnost. A velký obdiv a respekt i dobrovolníkům, oči dětí i jejich zásluhou jen zářily,“ dodává Martina Mrlíková, zástupkyně ředitelky pořádajícího Dětského domova a Základní školy Vizovice.

Zobrazit fotogalerii >>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x