300 fanoušků má pivo zdarma. Fotbalový Zlín se připojil k akci Víkend otců

Fotbalisté Zlína spoléhají v těžkých chvílích na podporu věrných fanoušků. Foto: FC Trinity Zlín
ZLÍN - První návštěva ligového utkání na stadionu, první trénink, první fotbalové úspěchy i prohry. Pozornost sobotního 25. kola FORTUNA:LIGY bude upřena zejména na rodiče s dětmi. K tradiční akci Víkend otců se připojí i zlínský klub, a to již zítra v rámci aprílového utkání s Českými Budějovicemi.

Tradiční akce Ligové fotbalové asociace má za cíl přivést k návštěvě ligových utkání co nejvíce rodin s dětmi, zároveň upozornit na fenomén fotbalu.

Vezměte proto zítra tátu, mámu, dědu či babičku, kohokoli ,komu vděčíte za jeho podporu, a vyrazte za námi na zlínskou Letnou a užijte si fotbalový víkend s pivem či limem od nás zdarma,“ láká nejen mladé příznivce do hlediště mluvčí FC Trinity Zlín Zuzana Molková.

Vedení klubu pro první tři stovky návštěvníků sobotního duelu připravilo pivo nebo limonádu zdarma.

Držitelé permanentek si opět užijí atraktivní a oblíbenou soutěž na hrací ploše a soutěžit se bude také na tribunách o krásné ceny z klubového fanshopu,“ informuje Molková.

Navíc všechny děti do 15 let zdarma mají vstup na utkání zdarma. Začátek souboje Zlína s Českými Budějovicemi je v šestnáct hodin.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x