Otrokovická radnice vydala aktualizovaný seznam sociálních služeb

Otrokovická radnice vydala v těchto dnech kompletní seznam především sociálních služeb rozložený do 12 stran. Oznámila mluvčí otrokovické radnice Lenka Krupková.

Lidé tak mohou mít vždy na očích a při ruce potřebné informace.

Kalendář sociálních služeb pro rok 2012 mapuje sociální a s nimi související služby. Jedná se o služby zaměřené zejména na seniory, zdravotně postižené, rodiny s dětmi, lidi bez domova, drogově závislé či ohrožené děti a mládež. „Vydáváním souhrnných informací v podobě kalendáře se snažíme poskytnout srozumitelný a ucelený přehled v oblasti sociálních služeb poskytovaných na Otrokovicku. Věříme, že zde každý najde potřebné údaje, které využije,“ uvedl starosta města Otrokovice Jaroslav Budek (ČSSD).

Kalendář, který vychází v nákladu 300 kusů, je určen především pro členy pracovních skupin a řídící skupiny procesu komunitního plánování. Dále jej obdrží také spolupracující organizace i obce a do vyčerpání nákladu také zájemci z řad veřejnosti.

Veškeré náklady spojené s tiskem jsou hrazeny z rozpočtu projektu Podpora trvalé udržitelnosti, dostupnosti a zkvalitňování sociálních služeb na Otrokovicku, který je plně financován z fondů EU.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x