Letošní 1. Máj bude v Holešově ve znamení sportu

HOLEŠOV – V Holešově Slavnostně otevřou opravený Městský stadion Míru, a to hned atletickým závodem. Server Zlin.cz o tom informovala za pořadatele akce Helena Helsnerová.

„Závodit budou dorostenci, dorostenky, juniorky, junioři, muži, ženy, žáci, mladší žáci a mladší žákyně, žákyně, ale zaběhat si může také široká veřejnost. Závod totiž bude uzavírat běh na 3000 metrů, kdy si budou moci hobby běžci poměřit síly s profesionály a vyzkoušet při tom nový tartanový povrch na stadionu,“ uvedla Helsnerová.

Závody budou zahájeny v 10 hodin, slavnostní otevření stadionu je plánováno na jedenáctou. V provozu už by měly být také nově opravené šatny, které budou sloužit jako zázemí pro sportovce. Z důvodu zatím nevyhovujícího stavu travnaté plochy je její využívání v současné době zakázáno.

„Prosíme o respektování tohoto upozornění. Pro rozcvičování je možné využít přilehlou zámeckou zahradu a také veškeré tartanové plochy na stadionu,“ řekla Helsnerová.

Na slavnostní dopoledne bude navazovat odpolední program na koupališti, kde se bude od 14 hodin konat prvomájová veselice s kapelou Texas.

 

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x